De details |
---|
Weisse Alcaholfrei, Tap3 |
Brouwerij: Schneider Weisse |
Dit bier hebben we geproefd op 11-09-2019 met 12 proevers |
De gemiddelde beoordeling was 4.83 |
Fles 50 cl .gist hoog .nof nee .THT 2020-03-02 |
Geuren | abrikoos, banaan, bloemen, boter (ranzig, diacetyl, boterbabbelaar), fruit, geroosterd, mout (gerst), rogge(brood), schraal, zuur, |
Smaken | appel (zuur), boter (ranzig, diacetyl, boterbabbelaar), citroen, citrus, geel fruit, gist, melig, melkzuur, tarwe, |
|
Extra informatie over dit bier: | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Helderheid: troebel. Schuim: wit-crème, veel, stevig, romig.
CO2; neutraal. Alcoholbeleving: 4 % v/v Doordrinkbaarheid: hoog Body; 1-2/5 Mondgevoel: dun. Associatie: infectie. Meest voorkomende geuren: boter, geroosterd en bloemen. Opvallende geuren: citroengras, gortepap, wei. Meest voorkomende smaken: boter, citroen en melkzuur. Opvallende smaken: rivella, citroengras. Opmerkingen van proevers; alcaholvrij smaak (moutig). Waterig. Volgens de brouwer: https://schneider-weisse.de/en/node/14 You can tell its strength by its colour alone: "Schneider Weisse non-alcoholic" - the slightly darker, isotonic thirst-quencher energizes with 100% wheat beer taste at less than 0,5% alcohol. That�s how a "free" wheat beer should taste like: strong - just like Bavaria. less than 0,5 % vol. alc. Hop: Hallertauer Tradition. Malt: wheat malt, barley malt. Fermentation; open fermentation (no bottle fermentation). Non-filtrated, pasteurized (gentle extraction of alcohol). 13 IBU. 7 g/l carbon dioxide. 6,5 % original gravity. Etiket: http://www.bierproefclubheerhugowaard.nl/gallery/images/Schneider-Weisse-TAP-03-Alkoholfrei-Weissbier-50-cl-Bierflasche.jpg
|